HACCP élelmiszeripari eszközök
A HACCP előírásoknak megfelelő élelmiszeripari eszközök nélkülözhetetlenek minden olyan szállodai konyhában, étteremben vagy vendéglátóegységben, ahol elsődleges szempont az élelmiszerbiztonság. A Hotelroom kínálata olyan takarító- és konyhai eszközöket tartalmaz, amelyek megfelelnek a szigorú higiéniai és nyomonkövethetőségi szabályoknak. Színkódolt kefék, lapátok, nyélrendszerek és speciális anyagösszetételű kiegészítők is megtalálhatók nálunk, melyek megakadályozzák a keresztszennyeződést. A HACCP-kompatibilis termékek használata nemcsak az ellenőrzések során bizonyul hasznosnak, hanem valódi védelmet nyújt a vendégek és dolgozók számára. A minőségi anyagoknak köszönhetően hosszú élettartamúak és könnyen tisztíthatók ezek az eszközök, így gazdaságos és megbízható megoldást kínálnak minden élelmiszerrel dolgozó vállalkozás számára. Választékunk folyamatosan bővül, hogy lépést tartsunk az iparági elvárásokkal és partnereink igényeivel.