Kapcsolat

Kedves meglévő és leendő partnerünk! 

A Szallodatermekek.hu webáruház 2016 tavaszán nyitotta meg kapuit. Célunk egy olyan, lehetőleg minden igényt kielégítő felület létrehozása volt, melyen keresztül kedvező áron, mégis kimagasló minőségű, európai uniós országokból származó termékeket tudunk a szállodák számára elérhetővé tenni. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítettük termékeink listáját, legyen szó saját vagy viszonteladói termékről és büszkévé tesz minket, hogy több hotel, panzió és hostel is már a teljes beszerzését rajtunk keresztül bonyolítja.

A kezdeti év nagyon hatékonyra sikerült, már az év első felében több mint öt szállodával sikerült megállapodnunk. Ezáltal 2017-re még előnyösebb szerződést tudtunk elérni a beszállítóinknál, és ezen kedvezményt az árakban továbbérvényesítettük a partnereink felé is. Jelenleg több, mint 30 állandó partnerünk és számos további visszatérő vásárlónk jelzi, hogy van igény a termékeinkre, és elégedettek mind az árakkal, mind a minőséggel.

Gyártóink termékei megtalálhatóak számos német, osztrák, svájci és egyéb más európai  ország vendéglátó egységeiben is, de a Best Western és Ramada hotelekben Romániában, valamint az egyik nagy spanyol disztribútor, az Idamenities partnereinél is.

A kezdeti profilunk a szobai bekészítésekre specializálódott, de mára hasonló sikereket érünk el a tisztítószerek, papíráru terén is. Hatalmas népszerűségnek örvendenek szállodai csokoládéink, bonbonjaink, melyeket teljesen személyre szabva, saját arculattal készítünk már kisebb éves mennyiség rendelése esetén is. Bonbonjaink, táblás csokoládéink megtalálhatóak többek között a Hotel Nemzeti Sofitel szállodában is.

Remélem, hogy Önök is érdemesnek találnak minket egy személyes bemutatóra, mely révén töretlenül folytathatjuk a kijelölt utunkat, és újabb elégedett partnerrel gazdagodhatunk! 

 

             

 

Pozsonyi Ádám

  Operatív vezető

       +36 70 519 8393

 

 

 

Elérhetőségeink: 

info@szallodatermekek.hu 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését,

munkatársaink szívesen visznek ki termékmintákat is

Önökhöz!

További termékek, tisztítószerek és bekészítések

találhatóak honlapunkon:

Www.szallodatermekek.hu

www.bekeszitesek.hu

www.hostelellato.hu

www.hotelpapucs.hu

www.szallodafelszereles.hu

www.szallodaknak.hu

www.szallodatermekek.com

www.flexim.hu